Güne Erenler’de, Ali Dilmen Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Şenliği’ni ziyaret ederek başlayan Hacıeyüpoğlu, öğrenci, öğretmen ve velilere tebriklerini iletti. Programı kapsamında Ferizli’de bir dizi açılış programına da katılan Recep Hacıeyüpoğlu, yeni iş yerlerinde vatandaşlara hayırlı ve bol kazançlar temennilerini iletti.

Günün devamında Kaynarca’da vatandaşlar ile buluşan, ilçe pazar yerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu’na Kaynarcalılar yoğun ilgi gösterdi. Günün 4. ve son durağında Karasu’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Recep Hacıeyüpoğlu, Adatepe Mahallesi sakinleri ile de bir araya geldi. Hacıeyüpoğlu’nun gündeminde eski Türkiye vardı;

Yeni Türkiye’ye destek sözü

“AK Parti’den önce iç siyasetin kısır ve içi boş çekişmelere sahne olduğu karanlık dönemleri, 2002 öncesini asla unutmuyoruz. Her alanda olduğu gibi dış politikada da bir türlü beklenen ağırlığı koyamayan, kırılgan bir Türkiye vardı. Hamdolsun bugün gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen bir Türkiye var. Siyasi istikrarsızlıklar, tam gaz süren vesayetler, ekonomik krizler ve dahasını unutmamak mecburiyetindeyiz. İnşallah yükselen demokrasisi, büyüyen ekonomisiyle Yeni Türkiye'ye Adatepe de güçlü bir destek verecek.”