Pamukova ilçe merkezinde düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak başladığı günün devamında Hayrettin ve Akçakaya Mahallelerinde Hıdrallez Şenliği’ne katılan Hacıeyüpoğlu, ziyaretlerinde AK Parti ile büyüyen Sakarya’ya değindi.

Miting teşekkürü

Başbakan Davutoğlu’nun Kent Meydanı’nda Sakaryalılar ile buluştuğu mitingi Sakarya’da AK Parti’nin zaferinin ilanı olarak yorumlayan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Biz saha çalışmalarına başladığımız ilk gün sevdamızın karşılıklı olduğunu ifade etmiştik. Bunu demokrasi şenliğimizde bir kez daha yaşadık. Meydan’da Sayın Başbakanımızı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan hemşerilerimize Pamukova özelinde bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin izleri

Hacıeyüpoğlu, “Sayın Başbakanımız Sakarya’da büyümenin devamı için şehrimize dev projelerin müjdesini verdiler. Bugün Sakarya’nın dört bir yanında AK Parti’nin izleri var. Ulaşım ve haberleşme, enerji, tarım ve hayvancılık, belediyecilik ve diğer tüm alanlarda ak yatırımlarla güçlenen bir Sakarya söz konusu. AK Parti’den önce Pamukova-Adapazarı arası ulaşım ve yollar nasıldı? Şimdi nasıl? Tüm bunları tekrardan hatırlamak ve hatırlatmak durumundayız” ifadelerini kullandı.



“Diğer büyükşehirlerde durum farklı”

Konuşmasının devamında muhalefet partilerinin yeni Büyükşehir Yasası eleştirilerini mesnetsiz bulduğunu ifade eden Recep Hacıeyüpoğlu, “MHP’li milletvekili adayları neredeyse her gün yeni Büyükşehir Yasasını eleştiriyorlar. MHP’li Adana, Mersin ve Manisa Büyükşehirlerinde ise her gün yeni yasaya dönük güzellemeler yapılıyor. Sakarya’da başka, MHP’li Büyükşehirlerde başka bir tablo söz konusu. Meydanlarda teveccüh göremedikleri gibi, kendi içlerinde de söylem birliğini yakalayamıyorlar” dedi.