Kemalpaşa ve Bahçelievler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren, Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenleri ile buluşan Hacıeyüpoğlu, günün devamında Kazımpaşa’da ev toplantısına katıldı.

 

“Yeşil siyah başarı için”

Programı kapsamında hakem ve gözlemciler heyeti ile de bir araya gelen Recep Hacıeyüpoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’nın spor geleceğinin inşasına katkı sunacaklarını kaydetti. Yeni stat ve spor tesisleri ile sportif başarıların devam edeceğine inandıklarını da belirten Hacıeyüpoğlu, play-offtaki zorlu maçlarında Sakaryaspor ve Büyükşehir Basketbol Takımına başarılar diledi.

recep_hacieyupoglu_serdivan2.jpg

“2002 öncesini unutmadık”

Günün sonunda Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar ve İlçe Başkanı Osman Çelik ile Arabacıalanı sakinlerinin de misafiri olan Hacıeyüpoğlu, eski ve yeni Türkiye’ye dair açıklamalarda bulundu. Hacıeyüpoğlu, “Esnafın Başbakanların önüne yazar kasalar fırlattığı günleri unutmadık. Son günlerde sıklıkla hatırlamamız isteniyor. Merak edilmesin; AK kadrolar ve milletimizin iradesi o günleri asla unutmadı. 2002 öncesinde bir gecede yüzde 7 bin faiz artışlarını hatırlıyoruz. Siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarsızlıkları unutmadık. Üstünlerin hukukçularını, millete tepeden bakanları, rotası ‘benden sonrası tufan’ olanları unutmadık” diye konuştu.

recep_hacieyupoglu_serdivan3.jpg

“Muhtaç bir Türkiye vardı”

Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Bugün IMF’ye İcra Direktörü gönderen, yönetilen değil; yöneten bir Türkiye var. 2002’de 70 sente muhtaç bir Türkiye’den bahsediyorduk. Şimdi ise 830 milyar dolarlara ulaşmış bir milli gelirden bahsediyoruz. Biz eski Türkiye’yi unutmadık. Artık yeni Türkiye’de bir adım geri gitmeye tahammülümüz yok. İnşallah Sakarya’nın güçlü desteğiyle, şehrimizi geleceğe hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

recep_hacieyupoglu_serdivan4.jpg

recep_hacieyupoglu_serdivan5.jpg