Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve partililer ile düğün ve sünnet cemiyetlerine katılan Hacıeyüpoğlu, vatandaşlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.


11 Milyar TL’lik destek

Günün devamında Pazar tatilini Serdivan Gölpark’ta değerlendiren aileleri  ziyaret eden Hacıeyüpoğlu, programı kapsamında Serdivan Orta Mahalle’de de vatandaşlarla da buluştu. Mahalle sakinlerinden Ordulu Beğen ailesinin misafiri olan Hacıeyüpoğlu, ziyarette AK Parti ile her alanda büyüyen yeni bir Sakarya’nın inşa edildiğini kaydetti. Sakarya’ya 13 yılda 11 Milyar TL’lik destek sağlandığını da belirten Hacıeyüpoğlu, ‘Birlikte daha güçlü Sakarya’ hedefi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


“Daha iyisi için çalışacağız”

Hacıeyüpoğlu, “Şu anda şehrimiz merkez nüfusunun yüzde 90’ından fazlasında doğalgaz arzı sağlanmış durumda. Artık AK Parti’yle kendi enerjisini üreten bir Sakarya’dan bahsediyoruz. Elbette yakalanan bu gelişim trendini yeterli bulmuyoruz. Sakaryalı hemşerilerimiz için daha da iyisi için çalışacağız. Orta Mahallenin çok daha iyi standartlara ulaşması için nasip olur milletvekili seçilirsek yeni yatırımları şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu günün sonunda Gençlik Buluşması’nda Serdivanlılarla bir araya geldi.