Programı kapsamında Serdivan Yazlık Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, Çubuklu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, ziyaretleri kapsamında Akyazı Akbalık 53. Yağlı Güreşleri’nde de yerini aldı. Müsabakalarda başarı elde eden pehlivanlara ödüllerini takdim eden Recep Hacıeyüpoğlu, günün devamında Akyazı Balbalı Mahallesi’nde düğün cemiyetine de katıldı.

Serdivan’da Yoğun Program

Programı kapsamında AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar ve partililer ile 32 Evler ve İstiklal Mahallelerinde kahvehane toplantılarına katılan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran’a sayılı günler kala Sakarya’daki tabloyu özetledi. Hacıeyüpoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

Veresiye Siyasete Geçit Vermedik

“7 Haziran’a artık son bir hafta kaldı. Bugüne kadar almış olduğumuz mesafeler Sakarya’nın demokrasinin, barışın, umudun ve hizmetin adı olarak AK Parti'ye teveccüh gösterdiğinin ilanıdır. AK siyaset birileri gibi asla seçim ekonomisi uygulamadı. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Milletimizi kuru vaatlerle umutlandırmadık. Kuru sloganlarla siyaseti değersizleştirmedik. Veresiye siyaset hiçbir zaman gündemimizde olmadı.”

Yenikapı Zaferin Habercisidir

“Yenikapı bu kutlu davanın özetidir. Yüzlerle, binlerle, milyonlarla 7 Haziran zaferine yürüyoruz. Yola çıktığımız ilk gün dediğimiz gibi; biz birlikte Sakarya, hep birlikte Türkiye’yiz. Sakarya her zaman olduğu gibi bir kez daha tam gaz vesayet isteyenlere ‘dur’, siyasal tıkanma ve koalisyon bekleyenlere ‘artık yeter’ diyecek. Türkiye’nin yeniden imarı için AK Parti’yle yola devam diyeceğiz. Biz milletimizin dilini konuşmayı aynı azim ve kararlılıkla sürdürecek, gönüllere işleyeceğiz.”