Halkın sorunlarını dinleyen Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu’nun programına belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Gündoğdu ayrıca Ferizli sanayi çarşısını da gezerek esnaflarla çay içerek sohbet etti. 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunun altını çizen Gündoğdu; “Biz Halka Hizmet Hakka Hizmettir düsturu ile hareket eden bir siyasi partinin mensuplarıyız. Bizim siyasetimizin yönünü halk belirler. Biz Ferizli’ye hizmet aşkımızla bu yola çıktık. İlçemiz için projelerimizle halkımızın sorunlarını çözmek için de göreve talibiz. Yapılanlar ortada. Biz AK Parti kadroları olarak bu işi bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bugüne kadar bize getirilen bayrağı biz alıp hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Cumhur İttifakı'nın mayasında iman var"

Cumhur İttifakı'nın önemine de değinen Gündoğdu; “Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz gecesinde hainlerin kurşunlarına, uçaklarına, tanklarına karşı sokaklarda kurulmuştur. Bu ittifakın mayasında tankların önünde dikilen halkımızın iradesi ve imanı vardır. Cumhur İttifakı bu milletin kalbinde, birilerinin talimatı ile kurulan şer odaklarının hayallerinin ulaşamayacağı kadar güçlüdür. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta bu millet sandıkta gereken cevabı verecektir. Ferizli’ye hizmet için, kalkınma için, huzur ve güvenin teminatı için istikrar şart. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta milletimiz Ferizli için en doğru kararı vererek istikrar diyecektir" diye konuştu.

"Halkın meclisi"

Gündoğdu ayrıca: “Ferizli’mize hizmet edecek, işinde ehil pırıl pırıl bir meclis listesi oluşturduk. Bu meclisimiz halkımızın taleplerini dinleyerek onları çözecek meclistir. Bu meclis birilerinin değil, milletin meclisi olacaktır. Hepsi alanında tahsilli, sorunların nasıl çözüleceğini bilen, milletin dertleri ile dertlenmiş, milletine sevdalanmış isimlerle Ferizli’ye hizmet etmek istiyoruz. Ferizli bölgenin parlayan yıldızı olarak daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Gelin ilçemizi hep birlikte yönetelim.”