Türkiye’nin 24 Haziran’da önemli bir karar vereceğini belirten Başkan Alemdar, “24 Haziran’da söz de karar da bir kez daha milletimizindir. 24 Haziran bizim için sandıklara gitme, karar verme ve vatandaşlık görevimizi yerine getirme zamanıdır” dedi.

Oy kullanmanın demokratik bir hak olduğunun altını çizen Alemdar, “Tüm hemşehrilerimiz sandıklara giderek bu haklarını kullanmalıdır. Sandıklar millet iradesinin tecelli ettiği ve son kararı yine milletimizin verdiği yerdir” diye konuştu.

Güçlü bir Türkiye görmek istemeyenlerin 15 Temmuz gibi bir hainliği planladıklarını dile getiren Alemdar, “Yaptıkları hesaplarda bir hususu atladılar. O da artık darbelere, vesayete karşı duran bu aziz milletti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile milletimizin canı pahasına ortaya koymuş olduğu fedakarlık o gece için yapılan tüm planları bozdu. İnşallah 24 Haziran günü de vatandaşlarımız sandıklara giderek, üzerimize oynanmak istenen oyunları bir kez daha bozacak” dedi.

Huzur içerisinde bir seçim dileyen Yusuf Alemdar, “24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimin huzur içerisinde geçmesi dileğiyle, ülkemize milletimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. O gün bir kez daha demokrasi kazanacaktır, büyük Türkiye kazanacaktır” ifadelerine yer verdi.