AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına Adapazarı’nda devam etti. Programı kapsamında ilk olarak Çark ve Sakarya Caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, Orman Park’ta gerçekleştirilen gençlik buluşmasında da yerini aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru ve genç sporcuların geniş katılımı ile gerçekleştirilen programda konuşan Recep Hacıeyüpoğlu, çalışkan, bilgili ve cesur bir gençlikle daha çok söyleyecek sözleri olacağının altını çizdi.

“Durmadan yeni Türkiye”

Kent Park’ta vatandaşlarla buluştuğu programının devamında Yenigün Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katılan Hacıeyüpoğlu, günü Tuzla Mahallesi’ni ziyaret ederek tamamladı. Vatandaşlara yeni Türkiye hedefi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili adayı Recep Hacıeyüpoğlu şunları söyledi; “Daha iyi, daha kaliteli, daha insana yarışır hizmet imkanları için durmadan Yeni Türkiye diyoruz. Milletimize hizmet etmeyi en itibarlı makam olarak gören AK kadrolarla yeni Türkiye yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.”

“Sakarya’dan Türkiye’ye destek”

“Kavga, çatışma, kriz ekseninde sıkışıp kalmış olan değil; istikrarlı, güven veren, ayakları geleceğe sağlam basan yeni Türkiye diyoruz. Birilerinin tükettiği siyasetin ulvi anlamı için biz yeni Türkiye’den yanayız. Siyasetin kaybolan anlam ve itibarı için Sakarya’dan Türkiye’ye büyük bir ak destek vereceğiz. Unutulmamalı; siyaset hizmetlerle, sorunları çözmekle anlam kazanıyor. AK Parti’yle değer kazanan siyasette yürüyüşümüzü sürdürmek için dua ve desteklerinizi bekliyoruz.”