Adaylarla görüşüldü

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, 31 Mart seçimlerinde gösterecekleri adaylarla ilgili çalışmalarının sürdüğünü, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek üzere çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade ederek, “Tüm aday adayları değerlendirilmiştir. Bazı aday adaylarımızın gerekli şartları sağlayamaması nedeniyle görüşmelerini sonlandırdık. Sonuçta tüm Sakaryamızı kucaklayacak bir ismi belirlemiş bulunmaktayız.” Diye konuştu.

Adayımız Cihan Kolip

Başarıya kendi içindeki dinamiklerle ulaşılabileceğini 24 Haziran seçimlerinde ispat ettiklerini de ifade eden Kılıçaslan, “İYİ Parti olarak bu başarıyı yerel seçimlerde de tekrar edeceğiz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi ile ilgili aday adaylarımızdan Dr.Cihan Kolip beyefendi ile yolumuza devam etme kararı almış bulunuyoruz. 15 Ocak Salı günkü grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ilan edecektir” dedi.

Güçbirliği vurgusu

Sakarya’nın Cihan Kolip’i daha fazla tanıdıkça ne kadar doğru bir isim olduğunu göreceğini de sözlerine ekleyen Kılıçaslan, “Büyükşehir ve ilçe Belediyelerimiz ile Sakarya’nın çehresini güçbirliği ile değiştireceğiz. Uzun süredir alacakaranlıkta kalmış Sakaryamıza artık güneş doğacak” şeklinde konuştu.

Dr. Cihan Kolip Kimdir?

Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Cihan Kolip, 1969 yılında Kocaali Kestanepınarı Köyü’nde doğdu. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine devam ettikten sonra, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. Van, İstanbul, Gaziantep gibi illerde görev yaptı. 25 yıllık meslek hayatının 16 yılını Sakarya’da geçirdi. Çeşitli mesleki dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı. Fransızca bilen Kolip, evli ve 3 çocuk babasıdır.