Sokak sokak Adapazarı

Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile AK Parti Adapazarı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında şehri sokak sokak gezmeye devam ediyor.

Uncuoğlu ve Oturak eşlik etti

Başkan Adayı Işıksu, Çark, Palmiye, Sakarya ve Ankara Caddeleri ile Katlı Pazar ve Yeni Cami Taksi Durağı’nda esnafla bir araya geldi; Engelliler ve Yardımlaşma Derneği, Kuvayi Milliye Derneği, Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası, ASPİM Aile Danışma Merkezi ile iş dünyasının önemli isimlerinden Ali Dünya ve Ahmet Gürsoy’u ziyaret etti; Yahyalar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Merkezi’nin açılışına katıldı; Öğrenci Evi’nde öğrencilerle buluştu; Karaman, Çamyolu, Göktepe, İkizce Osmaniye ve Acıelmalık mahallelerinde kahve ve ev toplantıları gerçekleştirerek hedeflerini paylaştı, vatandaşın taleplerini aldı. Işıksu’ya programlarında AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve MHP Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak da eşlik etti.

“Birlikte çözüm üretecek, birlikte çalışacağız”

Seçim programları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Işıksu, “Adapazarı'mızın önemli çarşı ve caddelerini geleceğe taşıyacak, esnafımızı ve hemşehrilerimizi memnun edecek çalışmalar yapmak, bu doğrultudaki tüm faaliyetlere destek olmak istiyoruz. Ziyaret etmediğimiz bölge bırakmayacak, esnafımızın sorunlarını yerinde dinleyerek birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz. Adapazarı'mızda taş üstüne taş koyan, gelişmesi için dertlenerek sorumluluğunu yerine getiren tüm Oda ve Derneklerimizle birlikte çalışmayı hedefliyoruz. Engelli kardeşlerimiz ve aileleri huzurlu olursa, toplum da o kadar huzurlu, güçlü ve arzu edilen hasletlere sahip olur. Adapazarı'mızın sosyal yaşamı için planlı, dengeli ve hassas çalışmaları ilgili kurumlarla paydaş olarak hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

“84 mahallede her zaman var olacağız”

Mahalle ve ev ziyaretlerinde gösterilen teveccühe layık olmak için çok çalışacaklarının sözünü veren Işıksu, “Bizlerle olduklarında hemşehrilerimizin yüzü gülüyorsa, hamdolsun o samimiyeti, benzersiz muhabbeti yakalamışsak bu sorumluluğu bihakkın yerine getirmek için çalışacağımızın, Adapazarı'mızı daha güzel günlerle buluşturacağımızın sözünü veriyoruz. 84 mahallemizde, hizmet bekleyen tüm sokaklarda her zaman var olmak, hemşehrilerimizin huzurunu daim kılacak çalışmalarımızla şehrimizi daha güzel yarınlara kavuşturmak istiyoruz. Yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, eserlerimizle hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye, milletimizin gönlünü fethetmeye hazırız” ifadelerini kullandı.