AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Alemdar, geleceğin teminatının gençlik olduğunu vurguladı.

“Beka için Cumhur İttifakını destekliyoruz”

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanı Talha İbil, “Üniversite ve lise gençliğinin milli, manevi değerlerine bağlı olarak yetişebilmesi için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. MTTB, Cumhurbaşkanımızın çizdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için çabalayan bir gençlik hareketidir. Bu hedefler doğrultusunda devletimizin bekası için Cumhur İttifakı adaylarını her il ve ilçemizde destekliyoruz. Sayın Vekilimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve değerli misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“MTTB’yi yakından takip ediyoruz”

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, MTTB’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Davamızın büyüklerinin yetiştiği yer olan Milli Türk Talebe Birliği’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sivil toplum alanında yapılan çalışmalar geleceğin inşasına katkıda bulunacaktır. MTTB tarihine baktığımızda bunun en net örneğini görebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“100 yılı aşkın tarihiyle”

Her zaman birlikte hareket ettikleri gençlerle bugün de bir araya gelerek hasbihal etme fırsatı bulduklarını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Gençlik, geleceğimizin teminatıdır. Milli Türk Talebe Birliği, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla kendini kanıtlamış, 100 yılı aşkın tarihiyle, geleceğe her dönemde ışık tutmuş bir sivil toplum kuruluşu. MTTB gibi kültürel değerlerimize bağlı, idealist, ülke meselelerine vakıf, sorumluluk sahibi gençlerimizin yetişmesine destek olan tüm STK’larımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Yarının Türkiye’si gençlerin eliyle olacak”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise, “Geçtiğimiz 5 yıl boyunca MTTB Sakarya teşkilatının birçok programına katıldım. Siyasi yönden AK Parti Gençlik Kollarımız, kültürel yönden Milli Türk Talebe Birliği’yle kol kola hareket ediyorlar. Güz yarıyılında MTTB tarafından gerçekleşen Siyaset Akademisi programlarına katıldım. Her programlarında ayrı bir coşku hakimdi. Ben bu gençleri gördükçe geleceğe umutla bakıyorum. Yarının Türkiye’si; 2023,2053 ve 2071 vizyonuna sahip gençlerin eliyle olacaktır” şeklinde konuştu.

“Serdivan’dan Cumhur İttifakı’na en güzel desteği vereceğiz”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği kahve toplantılarına Uzunköy ve Meşeli Mahallesi’yle devam etti.

Toplantılarda; AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkan Vekili Yaşar Kara ve Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayları da Başkan Alemdar’a eşlik etti.

“Oynanan tüm oyunları bozacağız”

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerin önemine değinen AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, dış mihraklar tarafından Türkiye üzerinde oynanan oyunların sandıkta bir kez daha bozulacağını belirterek, “İnşallah 31 Mart’ta hemşehrilerimizin tercihi, kendisine hizmet eden istikrardan yana olacaktır. Cumhur İttifakı’yla ülkemizin ve milletimizin üzerinde oynanan tüm oyunları tekrar bozacağız” dedi.

“Var gücümüzle çalışacağız”

Cumhur İttifakı’nın tamamen memleket meselesi üzerine kurulan güçlü bir birliktelik olduğuna vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkan Vekili Yaşar Kara, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin; memleketim ve milletim uğruna çekeceğim her çile benim için şeref nişanıdır anlayışı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ben milletim için kefenimi giyip yola çıktım anlayışı mayalanarak Cumhur İttifakı’nı meydana getirmiştir. Bizler de Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta en yüksek başarıyı elde etmesi için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Hizmet yolculuğu”

Serdivan’da, merkezinden en uç noktaya kadar aynı hizmeti götürme gayreti içerisinde 10 yılı geride bıraktıklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Yerli ve milli bir anlayış çerçevesinde oluşturulan Cumhur İttifakı birlikteliğinin Serdivan Belediye Başkan Adayı olarak bugün sizlere misafir olduk. 24 mahallemizdeki tüm hemşerilerimizle birlikte hizmet noktasında Serdivan’da uzun mesafeler kat ettik. Hamdolsun bugüne kadar bizlere güvenen ve destek olan vatandaşlarımızı hiçbir zaman mahcup etmedik. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı çatısı altında Serdivan’da güzel bir sonuç alarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye en güzel desteği vererek milletimize hizmet yolculuğuna devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tarihimize sahip çıktık”

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm projeleri bölge sakinleriyle birlikte istişare ederek hayata geçireceklerini vurgulayan Başkan Alemdar, “Uzunköy Mahallemizdeki Osmanlı Dönemi’nden kalma tarihi çeşmelerimizi mahalle sakinlerimizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda aslına uygun şekilde restore ederek hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Serdivanımızın geleceğini planlarken, tarihi ve kültürel değerlerimize de sahip çıkarak hizmet yatırımlarımızı sürdürdük” dedi.