Katılımın yoğun olduğu programda Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milletvekili adaylarından Recep Hacıeyüpoğlu ve Serdivan halkı Orhan Ölmez konseri ile bir araya geldi.



“7 güzel insan Ankara’da”

Milletvekili adayı Ayşenur İslam, gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, “AK Parti 13 yılda aynı gelirle 80 yılda yapılandan daha fazla projeyi hayata geçirerek gençlerimizin anlatacak çok güzel bir hikâyesi olmasına vesile oldu. Koalisyon döneminde Kemal Derviş varken yapılmayan birçok işi biz 13 yılda yapmayı başardık. Şimdi CHP Kemal Derviş’i tekrar getirip Maliye Nazırı yapmak istiyor. Sizlerin desteğiyle birlikte buna izin vermeyeceğiz. Nereden nereye geldiğimizi en iyi siz biliyorsunuz. Dünün sıkıntısını çektik, bugünün mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğun devam etmesi için sizlerin oylarıyla 7 Haziran’da 7 Güzel İnsan Ankara’da olacak inşallah” dedi.

“Ben varım diyen gençleriz”

Serdivan halkını selamlayarak konuşmasına başlayan İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “Bizler dünyada ki adaletten, huzurdan ve mazlumlardan sorumlu olan bir milletiz. Gençler olarak ilim sahibi, ahlak ve iman sahibi olmak durumundayız. Bizler ahir zaman gençleri olarak, belki de en önemlisi cesaret sahibi olmak zorundayız. Samimiyetle omuz omuza bu davanın bir neferi olmaya var mısınız?  Evlatlarınızı, torunlarınızı, kardeşlerinizi millet için, ümmet için, AK Gençliğe göndermeye var mısınız? Sizler varsanız bizler de varız. Biz sağına soluna bakmadan “Ben Varım” diyen gençleriz. Allah ömür verdiği sürece de, O’nun yolunda her zaman var olacağız var olmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.


Orhan Ölmez konseri

Protokoldekilerle selamlaştıktan sonra sanatçı Orhan Ölmez engelli bir gence bir demet karanfil takdim ederek kısa bir sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Serdivan’da gerçekleşen gençlik buluşması daha sonra Orhan Ölmez konseriyle devam etti.