AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Kongresine katılan Sakarya Barosu eski Başkanı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu gençlerle bir süre sohbet etti. Hacıeyüpoğlu, “Kongremiz AK Parti Serdivan teşkilatına ve partimize hayırlı olsun. Serdivan AK Parti Gençlik Kolları seçimlere şimdiden hazır. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Hacıeyüpoğlu AK Parti’nin gençlere inanan ve güven duyan bir parti vizyonu olduğunu belirterek, ”Gençlerimizin ülkenin en büyük gücü,ve geleceğimizin teminatı olduğuna gönülden inanıyoruz. Onlar Partimizin 2023 hedeflerimizde önemli rol oynayacaklar” diye konuştu.

recep_hacieyupoglu2-001.jpg

AK Parti’nin gençlere büyük önem verdiğini ifade eden Hacıeyüpoğlu, “AK Parti olarak gençlerimiz ülkenin kaderini belirlemede söz sahibi olacaklar demiştik. İktidara geldiğimizde 30 olan seçilme yaşını 25’e indirdik. Bu yönde farklı çalışmalarda devam ediyor. Gençlerimizin büyük Türkiye hedefimizde önemli bir yer tutacaklar. Bu çerçevede geleceğimizin teminatı olan genç arkadaşlarımızla, 2023 hedeflerimize güçlü bir şekilde yürüyoruz. Onlara bu yolda güvenimiz sonsuz. Bugünde burada bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak pırıl, pırıl genç arkadaşlarımızla birlikte kongremizi gerçekleştirdik. Göreve seçilen başkan arkadaşımıza ve yönetim kurulu üyelerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.