Ziyarette Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Kongresi’nde oy kullanacak delegeler de hazır bulundu.

İlçe Başkanı Osman Çelik, “Genel Merkezimiz, 11 İl Başkan aday adayı arasından Fevzi Kılıç Başkanımı 7 Şubat tarihinde yapılacak olan İl kongresinde İl Başkan adayı olarak belirlemiştir. Görevin kendisine ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Fevzi Başkanım İl Başkanı iken ben de Serdivan Gençlik Kolları Başkanı idim. Yani Başkanım ile daha önce çalışma imkanımız oldu, kendisini yakinen tanıyoruz. Kendisinin partimize ve Sakarya’ya olan hizmetleri kesintisiz devam etmekte. Serdivan İlçesi her geçen daha da büyüyor ve gelişiyor. Son TÜİK verilerine göre Serdivan’ın nüfusu 113 bin kişiye dayandı. Sadece Serdivan’daki nüfus artış miktarı tüm Sakarya’daki nüfus artışının neredeyse yarısını oluşturmakta. Ayrıca, nüfusumuzun büyük çoğunluğu da gençlerimizden oluşmakta.  Buradan da anlaşılıyor ki Serdivan cazibe merkezi olmaya devam ediyor. 7 Şubat’ta Başbakanımızın da katılımıyla İl Kongremizi yapacağız, Serdivan Teşkilatı kongrenin en iyi şekilde olması için  gerekli katkıyı sağlayacaktır. Tüm hazırlık ve organizasyonlarımızı yapıyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

fevzi_kilic_serdivanda2.jpg

Fevzi Kılıç ise kısa siyasi geçmişinden bahsettikten sonra sözlerine şöyle devam etti; “Partimizin bizlere vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Bu görevi birlik ve uyum içinde beraberce, kardeşçe yürüteceğiz. Serdivan Teşkilatı  oturmuş yapısıyla birlik ve ahenkli çalışmalarıyla başarılı teşkilatlarımızdan birisi. Başta Osman başkanım olmak üzere tüm teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum. Önümüzdeki İl Kongresine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Tüm delegeler mutlaka oylarını kullansın, bunu özellikle rica ediyorum.”

Kılıç konuşmanın ardından Serdivan İlçesi’nden İl Kongresi’nde oy kullanacak delegelere kongre davetiyelerini verdi.