Ak Parti Sakarya İl Başkan adayı Fevzi Kılıç, Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kılıç; Görev istenmez verilir

Toplantıda konuşma yapan İl Başkan adayı  Kılıç, özgeçmişi hakkında kısa bir sunum yaparak kendini tanıttı. Kılıç, Ak Parti sisteminde önemli yer eden “ Görev istenmez verilir “sözüne vurgu yaparak şöyle konuştu;”Görev istenmez verilir sözü, kongre sürecinde gerçek manada oturmuş bir söz. Hakikaten niyetimiz olmamasına rağmen meclis üyesi arkadaşlarım da biliyor. Benim öyle bir niyetim olsaydı kendilerine de temayül yoklamasında “Bana bir oy verin” diye çok rahatlıkla söyleyebilirdim. Gerçekten böyle bir niyetim yoktu ama gelişen şartlar neticesinde 11 aday adayı arkadaşımızı Ankara’ya davet ettiler. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu ve Koordinatör Milletvekili nezaretinde aynı sözleri kendilerine de tekrarladım.20 dakikalık bir mülakat neticesinde Sayın Başbakanımız Davutoğlu’nun huzuruna 5 aday adayı arkadaşımızla birlikte çıktık. Orada da Sayın Başbakanımız bu görevi şahsıma tebliğ etti. Bende kendilerine “Sizleri mahçup etmeyeceğim” dedim.  Tebliğ sonrası ilk işimiz 11 aday adayı arkadaşımızı ziyaret ederek, onları hayır duasını aldık. 2015 Genel Seçimlerinde de hedefimiz Sakarya’da Milletvekili sayısını 7-0 yapmaktır” diye konuştu.

fevzi_kilic_sapanca1.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sakarya İl Başkan adayı Fevzi Kılıç’a kongre sürecinde başarılar dilerken, Sapanca’dan birkaç ismin temsiliyet açısından listelerde olmasını arzuladıklarını söyledi. Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Kılıç’ın almış olduğu görevde başarılar dilerken” Hayırlı Olsun” temennisinde bulunurken, Ak Parti’nin Sakarya’da 7 Milletvekili çıkaracağını belirtti.

 Kılıç, toplantı  sonunda 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan kongre davetiyelerini sunarak delegelerden destek istedi.

fevzi_kilic_sapanca2.jpg