Ferizli ilçesinin yeni belediye başkanı İsmail Gündoğdu, mazbatasını teslim aldıktan sonra belediyeye giderek eski başkandan görevi devraldı.

Devir teslim sırasında AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile çok sayıda partili de yer aldı.

“Gönül belediyeciliği”

Gündoğdu, “Ahmet Soğuk’a görevlerinden ve hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayram yarışında hizmet sırası şahsıma ve meclis üyesi arkadaşlarıma gelmiştir. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi halkımın gönüllerine girecek, gönül belediyeciliği ile Ferizli’yi halkımızda birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Herkesin başkanı herkesin meclisi olacağız”

Seçim döneminin geride kaldığını vurgulayan Gündoğdu, “Seçim dönemi artık geride kaldı. Şimdi hizmet dönemi başlıyor. Biz kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden belediyecilik yapacağız. Bize oy veren ve vermeyen herkesin belediye başkanı, herkesin meclisi olacak, tüm kesimlerin fikirlerini önemseyeceğiz. Sen ben siyaseti ile değil, biz olma şuuru ile hareket edeceğiz. Kazanan Ferizli olacaktır” şeklinde konuştu.

Ferizli halkına teşekkür

Seçimlerde kendilerine destek veren tüm Ferizlilere teşekkür eden Gündoğdu, “Şimdiye kadar halkın belediyesi halkın meclisi halkın başkanı olacağız demiştik. artık buna ilaveten:  ‘Çalışma ve hizmet makamında olacağız. El birliği gönül birliği içinde olacağız. İnşallah bu milletin hayırlı evlatları olacağız’ diyoruz. Ayrıca 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının ardında dimdik duran hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. Bizlerin yüzünü kara çıkarmadılar. Bizlere olan teveccühlerine layık olmak en büyük arzumuzdur. Ferizli’de artık yepyeni bir dönemi başlıyor. Ferizli’nin yapacak çok işi alacak çok yolu var. Hizmet siyaseti ile ilçemize altın çağını yaşatacağız” diye konuştu.