Ziyaret programı

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve meclis üyesi adayları ile birlikte iş adamı dernekleri, esnaf odaları ve esnafları ziyaret etti. Kılıç ayrıca CHP Sakarya İl Başkanlığında düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programına katılarak kadınlara karanfil armağan etti.

CHP Grup Başkanvekili, İlçe Başkanı ve meclis adayları ile birlikte kadınlar günü programının ardından Katlı Pazaryeri zemin katta esnafları ziyaret eden İsmail Kılıç, Katlı Pazar’da gerçekleştirmek istedikleri Halk AVM modelini anlattı.
Esnaflarla dertleşen Kılıç, projelerinden bahsederek, “Biz esnafımızın güçlü olduğu bir Adapazarı ilçesi hayal ediyoruz. El birliği ile esnafımızın daha çok kazandığı bir Adapazarı’nı yeniden inşa edeceğiz. Şehrin cazibe merkezi yeniden Adapazarı olacak” dedi.

“Yatırım destek ve dış ticaret ofisleri”

Daha sonra İl Başkanı Erdoğan Isır’ın da katılımıyla Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret eden Kılıç ve CHP’liler, SASİAD Başkanı Ümit Karayaka ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, iş dünyasının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve Adapazarı’nda bu sorunlara çözüm olacak bir ismi aday gösterdiklerini söyleyerek İsmail Kılıç’a destek istedi.

İsmail Kılıç ise SASİAD üyelerine Adapazarı Belediyesinde hayata geçirmek istedikleri Yatırım Destek ve Dış Ticaret Ofisleri projelerinden bahsetti.

“Esnafı ezdirmeyeceğiz”

CHP’liler daha sonra Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu’nu ziyaret etti. Burada konuşan Kılıç, “Adapazarı’nda esnafın dertlerini çok iyi biliyoruz. Esnafımız AVM’ler ile rekabet edemiyor ve yerel yönetimler de bu konuda gerekli desteklemeleri gerçekleştiremiyor. Biz esnafımızı AVM’lere ezdirmeyeceğiz. Bizim önceliğimiz esnafımızdır, halkımızdır. Gerçekleştireceğimiz dönüşüm projeleri ile esnafımızın markalaşmasını sağlayacak, yeni cazibe merkezleri ile yerel ekonomik değerleri öne çıkaracağız. Adapazarı’nın parası Adapazarı’nda kalsın” dedi.