Programı kapsamında Adapazarı Soğanpazarı ve Karaağaç Caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kent Park’ta vatandaşlar ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, seçim günü sandıklarda görev yapacak partililer ile de düzenlenen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.

Her Gün Yeni Bir Müjde

Günün ikinci ayağında Akyazı Çatalköprü Mahalle sakinleri ile buluşan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı, Büyükşehir, SASKİ ve ilçe belediyelerinin Sakarya’nın tamamına her gün yeni bir müjde verdiğini hatırlattı. 7 Haziran’dan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’nın büyüme ivmesinin artarak devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Hacıeyüpoğlu, Çatalköprülüleri sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Kaybeden Sakarya Olmayacak

Konuşmasının devamında eski Türkiye’ye dair değerlendirmelerde de bulunan Hacıeyüpoğlu şunları aktardı: “Eski Türkiye’nin istikrardan yoksun, güven vermeyen, kaotik atmosferini Akyazılı, Sakaryalı kardeşlerimiz unutmuyor, unutturmuyor. Bugün geldiğimiz noktada koalisyon rüyaları gören her zaman olduğu gibi eski Türkiye’nin adamlarıdır. Gündemi belirlenen, güven ve istikrar vermeyen, dik durmayan bir Türkiye onların medya kuruluşlarına, sermaye gruplarına ve ortaklarına kazandırıyor. Kaybeden daima millet oluyor.”

Nal Toplayacaklar

“Arkamıza dönüp baktığımızda koalisyonların kaybedeninin sadece milletimiz olduğunu görüyoruz. Altını çizmekte yarar görüyorum; Türkiye’nin artık kaybedecek vakti kalmamıştır. Hamdolsun sahada yeni Türkiye’ye dair tüm inanç ve kararlılığımıza güçlü destek veren bir Sakarya var. Açık ve net; 7 Haziran’da eli boş kalan, nal toplayacak olan eski Türkiye sevdalıları olacak.”