TBMM’nin tatile girmesi ile çalışmalarında Sakarya’da devam eden CHP Milletvekili Engin Özkoç teşkilat ve halk ziyaretlerine Kocaali’den başladı. Hızlı bir tempo ile kuzey turuna başlayan Özkoç 3 günde 20 köy gezerek vatandaşlarla buluştu. Her akşam farklı bir köyde iftar yaptı.

Kocaali benim için çok önemli

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Sakarya’daki çalışmalarına hız veren CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un vatandaşlarla buluşmalarında ilk durağı Kocaali oldu. Hafta sonunu Kocaali’de geçiren ve vatandaşlarla görüşen Özkoç, Pazartesi günü beraberindeki kalabalık heyetle ilçe merkez esnafını ziyaret etti. Özkoç köylere yönelik ziyaret programına Açmabaşı Köyü’nün geleneksel iftar programına katılarak devam etti. 3 gün boyunca Kocaali’de köyleri gezen Özkoç 20 köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Özkoç’un Kocaali’nin ardından Karasu ilçesine geçerek köyleri gezeceği öğrenildi.

Mücadeleye devam

Kocaali’nin kendisi için önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Milletvekili Özkoç “Meclisin tatile girmesi ile birlikte Sakarya’ya döndüm ve çalışmalarıma Kocaali’de başladım. Önümüzde verimli kullanabileceğimiz uzun bir süreç var. Bu süreçte her köyü her mahalleyi her kahveyi dolaşmak her vatandaşımızın derdini dinlemek istiyorum. Onları dinlemek, sorunlarını dertlerini meclise taşımak ve meclisteki mücadeleme onlardan aldığım donanımla devam etmek istiyorum. Ben orada Sakaryalı olarak mücadele ediyorum, olaylara bu şekilde bakıyorum. Doğru olan siyasi bir ayrım gözetmeden toplumun her kesimini kucaklamaktır. Mecliste de bu anlayışla mücadele ettim ve edeceğim” dedi.