AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Yüce'nin Belediye Başkanı Cevat Keser'i ziyaretinde AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ve yönetimi, meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve muhtarlar yer aldı. Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova için çok çalışacaklarını ifade ederek, Pamukovalı vatandaşlara destek ve ilgileri için teşekkür etti.

“İnancımız tam”

Başkan Adayı Ekrem Yüce'yi Pamukova'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, "Ekrem Yüce bizim ağabeyimiz, kardeşimizdir. Yöremizin, bölgemizin insanıdır. Sakarya’mızın gelişimi için çok çalışacağına ve güzel projeleri hayata geçireceğine olan inancımız tamdır. 31 Mart seçimleri ülkemizin bekası için çok önemlidir. Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Ekrem Yüce'yi Pamukovalı hemşehrileri çok seviyor ve destekliyor" dedi.

“Pamukova'da çok güzel hizmetlerimiz olacak”

Mümbit toprakları, tarımsal faaliyetleri ve gelişen trendi ile Pamukova'nın Sakarya'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bu güzel ilçemiz ve şehrimiz için çok güzel hizmetler ve projeler hayata geçireceğiz. Şehrimizin avantajlarını en iyi şekilde değerlendirerek Sakarya'yı marka şehirler arasına taşıyacağız. İnşallah Pamukova ilçemiz için de çok çalışacak, daha güzel ve farklı bir Pamukova oluşturacağız" diye konuştu.

“Hizmet yolculuğu devam edecek”

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "AK Parti'yle başlayan hizmet yolcuğunda ülkemiz, şehirlerimiz dev yatırımlara kavuştu. Bu kutlu yolda türlü engellerle karşılaştık. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemizi sendeletmek isteyenlere fırsat vermedik. Başaramadılar, inşallah hiçbir zamanda başaramayacaklar. Gücümüzü milletimizden alarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada Pamukovalı hemşehrilerimizin de destek ve dualarını bekliyorum" dedi.