AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, ziyaretlerine Dernekkırı ile devam etti. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüce çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, “Belediyecilik çok yönlü bir iştir, bir hizmettir. Biz toplumun tüm kesimleri ile bir araya geleceğiz ve önemli bir veritabanı oluşturacağız. Tüm işlerimizi bu minvalde gerçekleştireceğiz. Bu uğurda siz ziraat, esnaf ve ticaret ile uğraşan kardeşlerime de çok önemli görevler düşmüyor. Hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz problem yoktur. Yeter ki inanalım, inanç yapılacak işlerin en başında gelir. İnandıkça daha sağlam işler yaparız. Ben bu toprağın insanını seviyorum ve inanıyorum” dedi.

“Gençlik bizim hazinemiz”

AK Parti gençliği ile de bir araya gelen Başkan adayı Yüce, gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 16 ilçe Gençlik Kolları Başkanının hazır bulunduğu toplantıya katılan Başkan adayı Yüce gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Fedakarlık en önemli olgudur. Dünyada fedakarlık olmadan hiçbir şey olmaz. Tüm değerler fedakarlıklarla kazanılır. Tecrübe de zaten insanın bu fedakarlık yürüyüşünde elde edebileceği en önemli olgulardan bir tanesidir. İnsan tecrübe ile daha hızlı ve ayakları yere daha sağlam basarcasına yürür. Zaten insanın kaderi de tüm bunların toplamı ve gayrete bağlıdır. İsra Suresinin 13. Ayetinde Cenab-ı Hak ‘Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık’ diyor. Öyleyse siz gençler çok gayretli, çok çabalı, cefakar, fedakar olacaksınız. Siz, vatanına, devletine ve milletine bağlı pırıl pırıl gençlerimiz bizim en değerli hazinemizsiniz. Gençlerimizin eğitimi ve öğretimi, istihdamı, geleceği için çok yönlü düşünüyoruz. Amacımız bu şehirde sizlere daha güzel bir gelecek hazırlamak” dedi.

“Yarına garantimiz yok gün bugündür”

Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce ve beraberindeki heyet son ziyareti Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformuna Dernek Başkanı Hasan Demir ve üyelerle bir araya gelen Yüce, “Önümüzde önemli bir süreç var. Sakarya için yapacaklarımız, düşündüklerimiz ve projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz inşallah. Mevki ve makam için değil hizmet için gece gündüz durmadan çalışacağız. Sakarya için ne yapılacaksa yapacağız ve Sakarya’yı her zaman bir adım önde tutacağız. 1975 yılından bu yana siyaset ve bürokrasinin içindeyim. Tüm bu tecrübe ve birikimlerini kendi öz toprağım Sakaryam için harcayacağım. Bu görevde tabii sizlerin destekleri çok önemli, desteklerinizle Sakarya’mızı Marka Şehir haline getireceğiz inşallah” diye konuştu.