Tüm günü Erenler ilçesinde geçiren Milletvekili adayı Ekrem Yüce, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve partililerle birlikte Büyükesence, Küçükesence, Hasanbey, Çaykışla ve Değirmendere Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlarla ülkenin geleceğini belirleyecek olan 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ekrem Yüce; sabah saatlerinde Erenler Belediyesi ile başlayan programını gece yarısı Değirmendere mahallesiyle tamamladı.

“Türkiye’nin başarısını dik duruşunu ümmetin başarısı”

24 Haziran seçimlerinin yalnızca Türkiye için değil aynı zamanda tüm İslam coğrafyası için de önemli bir süreç olduğunun altını çizen Ekrem Yüce Yüce, “24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldı bu seçim sonuçları sadece ülkemizin iç politikalarını değil dış politikalarını da yakından ilgilendiriyor. Tüm Arap dünyası, İslam coğrafyasında yaşayan Müslümanlar Türkiye’nin başarısını dik duruşunu Ümmetin başarısı Ümmetin dik duruşu olarak görüyor” dedi.

“Güçlü Türkiye için vakit Türkiye vakti”

Ziyaretlerinde “Güçlü Türkiye için vakit Türkiye vakti” diyen Ekrem Yüce “Türkiye artık eskisi gibi kendisine yapılan dayatmaları kabul etmiyor. Türkiye artık İslam dünyası için bir lokomotif haline geldi. Müslümanlar Türkiye’ye bakarak tavırlarını belirliyorlar. Ümmetin tüm mazlumların umudu Türkiye 24 Haziranda bu umutları boşa çıkarmamak için sandık başına giderek Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a Meclis seçimlerinde AK Parti’ye mührü basmamız gerekiyor. Şimdi şahlanma vakti, vakit Türkiye vakti” diyerek konuşmasını tamamladı.

“Recep Tayyip Erdoğan’a Erenler’den güçlü bir destek”

İlçede yürütülen tüm seçim çalışmalarına katılarak Milletvekili adaylarına eşlik eden AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz da, “Ülkemizin geleceğini, istikbalini ve istiklalini yakından ilgilendiren 24 Haziran seçimleri öncesinde ana kademe kadın ve gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz ile birlikte sahalardayız.  Gece gündüz demeden var gücümüzle çalışarak liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Erenler’den güçlü bir destek sağlayacağız bizler teşkilat olarak millet olarak Erenler olarak 24 Haziran seçimlerinin önemi iyi biliyoruz görevlerimizi de iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.