AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sapanca'da görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Özkum'da gerçekleştirilen buluşmada AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Tolunay Kösemen ve Sapanca'da görev yapan muhtarlar yer aldı. Dernek Başkanı Tolunay Kösemen, Başkan Adayı Ekrem Yüce'ye ilgileri için teşekkür ederek başarılar diledi. AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ise muhtarlardan destek istedi ve çalışmalarında başarılar diledi.

“Sapanca hizmetin adresi olacak”

Muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Tüm mahallelerimizde muhtarlarımızla işbirliği içerisinde çalışacağız. Muhtarlarımızın taleplerini alıyoruz. Vatandaşlarımızla köprü olan muhtarlarımızla belirli periyotlarla bir araya gelecek, ihtiyaçları masaya yatıracağız. Hepimizin işi hizmet. Sizler mahallelerinize biz de şehrimize hizmet sunacağız. Tek derdimiz hizmet olacak. Gönüller yapacak, tebessüm edeceğiz. Sapanca Belediye Başkan Adayımız Özcan Özen'le eskiye dayanan bir birlikteliğimiz var. İnşallah Sapanca'mıza birlikte güzel hizmetler yapacağız. Sapanca hizmetin ve yatırımın en güzeline layıktır" dedi.

“Turizm potansiyeli artacak”

Sapanca'yı turizm merkezi haline getireceklerini ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Adayı Yüce, "Turizm potansiyelimizi en iyi şekilde kullanacağız. Ada Treni'nin şehir merkezine gelmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şehir içi raylı sistemi de inşallah kazandıracağız. Tüm projelerimizi halkımızla istişare edip nasıl isteniyorsa o şekilde yapacağız. Devletimizin güçlü desteğini de arkamıza alarak şehrimizi yatırımlarla buluşturacağız. Şehrimizle özdeşleşen Kabak için araştırma merkezi kuracağız. Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa İsen ile şehrimiz Turizm Master Planı'nı konuştuk. Çeşitli destinasyonlarla turizm merkezlerine ulaşımı sağlayacak yeni yollar yapacağız. 10 ana maddede yatırım planımı var. İnşallah alt başlıklarıyla birlikte şehrimizi yatırımlarla buluşturacağız" diye konuştu.

“Üretim artacak”

Tarımda ciddi bir çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Adayı Yüce, "Tıbbi ve aromatik bitkiler üzerine çalışacağız. Tüm Avrupa'da 12 bin tür var. Bu rakam Türkiye'de de 12 bin. Üretimi arttıracağız. Dış alımı sonlandıracak, tarım arazilerinin sadece tarım alanı olarak kalmasını sağlayacağız. Akçay Barajı da tamamlanıyor. İmar çalışmalarını da titizlikle yürütecek, şehrimizin tamamını kapsayan master palnı yapacağız" dedi.