Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Dr. İsmail Gündoğdu, güven tazeleyerek yeniden görevinin başına seçilen Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Katipoğlu ile yönetimine başarılar diledi.

Siyasetin en aktif rolünü üstlenen Kadın Kollarının siyasete doğrudan katkıda bulunduğunu, yeni Türkiye’nin güçlü büyümesine de öncülük ettiğini ifade eden Gündoğdu, kadın kolları teşkilatlarının, fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile Ak Parti’nin başarısında her daim destek olduklarını altını çizdi.

ismail_gundogdu3-001.jpg

Kongrelerdeki coşkunun seçim sonuçlarını yansıttığını söyleyen Dr. Gündoğdu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Sakarya’nın Ak Parti’den 7 Milletvekili çıkararak adeta sandıkları patlatacağından emin olduğunu kaydetti. Gündoğdu, Sakarya İl Kadın Kolları Kongresi’nin ardından Sakarya İl Gençlik Kolları Kongresi’ne geçerek, Ak gençlere destek verdi.

ismail_gundogdu4-001.jpg

Dr. Gündoğdu, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve yönetimine de yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Yeni Türkiye’nin inşasına en önemli harcı gençlerin katacağını belirtti. 

ismail_gundogdu2-001.jpg