DP Sakarya İl Başkanı Muharrem Ün; beraberindeki 15 kişilik yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’ya çıkarma yaparak, Genel Başkanları Gültekin Uysal ile görüştü.

Genel Merkez ve Köşk

İlk olarak Balgat’taki parti genel merkezine giderek burada Genel Başkan Yardımcısı ve DP Gençlik Kolları Genel Başkanı ile görüşen DP Sakarya İl Başkanı Muharrem Ün; beraberindeki 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri, ardından Çankaya’da bulunan Celal Bayar Köşkü’nde partisinin genel başkanı Gültekin Uysal ile biraraya geldi.

Sakarya DP’nin kalesidir

Yöneticilerden Hülya Lüleci, Filiz Pekşen, Muammere Batuboylu, Fuat Sönmez, Hayrettin Kaplan, İsmail Hakkı Dayanç, İsmail Hakkı Doğdu, İsmail Ergül, Namık Nurcanlı, Ali Kandaz, Celalettin Anılmış, Hamit Baskıcıoğlu, Remzi Kolat, Davut Dağarcık, Kadir Karani ve Gazeteci Levent Candan’ın katıldığı görüşmede Genel Başkan Gültekin Uysal’a Sakarya’daki parti çalışmaları ve seçim öncesi planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Demokrat Parti’nin kalesi olan Sakarya’dan kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Başkan Gültekin Uysal; “Sakarya, partimizin el izinin ve kalemizin olduğu bir yerdir. Çünkü, seçimlerde Sakarya’da hangi parti kazandıysa, Türkiye’de o kazanmış demektir” dedi.

Biz insanlara güveniyoruz

Demokrat Parti olarak, Türkiye genelinde şimdiye kadar aldıkları oyları değerlendirerek, projeler hazırladıklarını ifade den Uysal; “Biz insanlara güveniyoruz. Siyasette mucize yoktur, çalışma vardır. El ele verip, partimizi eski günlere kavuşturacağız. Sizde, Sakarya’da diğer partinin adaylarına karşı, kendinizi hazırlayın. Bizim işimiz kimseyi eleştirmek değil, meşru kürsüde konuşmaktır. Biz suretle sahalarda olmalıyız. Sakarya’yı Ankara’da değil, Sakarya’da teneffüs etmelisiniz” dedi.