Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ile Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve partililer tarafından karşılandı.

Süleyman Dişli, 5. Olağan Kongre ile tekrar ilçe başkanı seçilen Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Toplantıda Başkan Dişli’ye teşkilatın çalışmaları ve 7 Şubat Cumartesi günü Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek, Sakarya 5. Olağan İl Kongresi için Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir katılım sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

disli_ak_parti_ziyaret2.jpg

İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Mahalle yönetimlerini ve sandık yönetimlerini tekrar gözden geçirdik. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle yönetimlerimiz, sandık yönetimlerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte 7 Haziran genel seçimlerine Adapazarı Teşkilatı olarak hazırız. Teşkilatımızın her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen size de teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Dişli de, “Bu dinamik ve sıcak karşılama için teşekkür ederim. Adapazarı teşkilatının çalışmalarında her zaman yanınızdayız. Hep beraber daha ilerisi için çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

disli_ak_parti_ziyaret3.jpg

Toplantı sonunda Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye günün anısına partinin isminin yazılı bulunduğu bir sandık hediye etti.