Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da katıldığı programda, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Serdivan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çelik ve çok sayıda işçi katıldı.

 

“Sizlerin desteği bizim için önemli”

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Önümüzde önemli süreç var. Ülkemizde ki istikrarın sürmesi, iktidarın güçlü bir şekilde devam etmesi Türkiye açısından çok önemlidir. Biz millet olarak her zaman ülkemize, milletimize sahip çıkmalıyız. Bu ülke hepimizindir. Ülkemizi korumalı ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmalıyız. Bunun için devletimizin, hükümetimizin güçlü olması bu açıdan büyük önem taşımaktadır. Güçlü hükümet demek aynı zamanda yerelde de kaliteli hizmet demektir. Bu süreci hep birlikte değerlendirmemiz lazım. Ülkede ki istikrarı sürdürebilmek için önümüzde ki seçim sürecinde hem geleceğimiz için hem istikrarı sürdürebilmemiz için sizlerden destek ve güven bekliyoruz. Bugüne kadar sizleri mahcup etmedik. İnşallah bundan sonrada sizleri mahçup etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

“Yolumuza devam edeceğiz”

Programın devamında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu, “7 Haziran seçimleri Türkiye’de AK Parti iktidarında ki dördüncü genel seçim. 13 yıldır çok ciddi mücadeleler verdik. Büyük kazanımlar elde ettik. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan adalete, tarımdan güvenliğe büyük gelişmeler yaşandı. Hamdolsun her alanda hızla gelişen bir Türkiye var. Yeni dönemde güçlü hükümet, istikrar ile yolumuza devam edeceğiz. İstikrarı sürdürebilmek adına sizlerin destek ve duasını bekliyoruz. İnşallah güçlü hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin hizmet eliyle beraber daha sağlam bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Dik duruşumuz sürecek”

Konuşmalarını devamında şöyle konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Uncuoğlu, “AK Parti siyaseti sadece milletin oyunu alıp, ardından milletle bağını kesen bir anlayışa sahip olmadı. bizim derdimiz sadece milletin oyunu almak değildi. Biz milletimizden destek istedik, ardından milletimize hizmet götürdük ve bu ülkenin geleceğine her zaman sahip çıktık. İşçisine, emekçisine, kadınına, gencine, yaşlısına, engellisine, çiftçisine, öğrencisine, memuruna, bu ülkenin tüm insanlarına, geleceğine sahip çıktık. Milletin diliyle konuştuk.

Türkiye’nin çok partili dönemlerde, ekonomik krizlerin, darbelerin ve siyasi boşluklar ile tökezlediği yılları unutmadık. Hepimiz olayların gerekçelerini, kirli içyüzünü gördüğümüz, bildiğimiz, yüzleştiğimiz dönemlerden geçtik. Eski Türkiye’de medya ile gazetelere tam sayfa ilanlar vererek, düzmece birtakım haberler ile türlü türlü senaryolar hayata geçirildi. Hükümetimiz güçlü yapısıyla oluşturulan kirli manipülasyonlara karşı dik duruşunu sürdürdü” diye konuştu.