Başkan Yusuf Alemdar’a; AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf  Haldızoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkan Vekili Yaşar Kara ve Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayları da ziyarette eşlik etti.

Serdivan’a vizyon projeler

31 Mart Mahalli İdareler Seçilerinin başta Serdivan olmak üzere, Sakarya ve Türkiye için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar, tüm meclis üyelerimizle birlikte Serdivan’da önemli başarılara imza attı. İnşallah 31 Mart’ta da sizlerin vereceği destekle Serdivan’a vizyon projeler kazandırmaya, millete hizmet etmeye devam edecek” dedi.

“Milliyetçilik bu vatana hizmet etmektir”

Millet İttifakı’ndan gelen milliyetçilik eleştirilerine de yanıt veren Erken, “Sizin milliyetçilikten bahsetme lüksünüz yok. Çünkü siz; PKK’ya terör örgütü diyemeyen bir partiyle ittifak yapıyorsunuz. 15 Temmuz’da milletimizle alay eder gibi kalkıp bunlar tiyatro dediniz. Şimdi siz mi milliyetçilikten bahsedeceksiniz? Milliyetçilik bu vatana hizmet etmektir, vatanımızı bölmek isteyenlere alkış tutmak değildir” ifadelerini kullandı.

“Hizmet yolcuğumuza devam edeceğiz”

Derneklerin; dayanışmayı, kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştiren çalışmalar ortaya koyduğunu, bu sayede gelenek, görenek ve kültürel birikimin de yaşatılarak gelecek nesillere aktarıldığını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “2009’dan bugüne Serdivan’da tüm derneklerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışarak, ilçemize ve hemşehrilerimize birlikte hizmet ettik. Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra yerel kültür derneklerimizin geleneksel etkinliklerine de destek olarak vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk. Bu kapsamda birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan Sakarya Gümüşhaneliler Kültür ve Dayanışma Derneğimize de ortaya koymuş olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin de teveccühüyle Serdivan’da yakalamış olduğumuz uyumu, önümüzdeki dönem daha da pekiştirerek hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.