MHP Sakarya İl Başkanlığına getirilen Levent Bülbül, il ve ilçe yönetimlerinin kalabalık katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, Genel Merkezin tasarrufunda yaşananların, partinin önünde engel teşkil etmeyeceğini söyledi.

Kalabalık bir partili grubunun katılımıyla basın açıklaması yayan çiçeği burnunda İl Başkanı Levent Bülbül, kimseden rövanş almaya geldiklerini belirtti.

Bülbül, “MHP dün olduğu gibi bugün de kapalı mekanlara sığmıyor. Bizi bugüne getiren, bugüne kadar ki mücadelemizde zerre miktar katkısı olan herkesten Allah razı olsun. MHP Türk Milletinin önünde Türk milleti için, Türk milletine karşı duyulan sevgi, muhabbet ve Türk milletinin çağlar üstüne çıkması için mücadele veren bir fikir hareketidir. MHP de bu fikir hareketinin yegâne yuvasıdır” dedi.

BİZİ ETKİLEMEYECEK

Tüm partililer olarak vatanın, milletin birliği ve bütünlüğü, milli değerlerin korunması için mücadele ettiklerini kaydeden Bülbül, “MHP dönem dönem bazı sıkıntılar içine düşmüş gibi görünebilir ya da gösterilebilir. Ancak MHP’nin ve bu partiye gönül verenlerin birlik ve bütünlüğü, art niyetli kişileri şaşırtacaktır. Bu dava, bu hareket, dualı bir harekettir. Bu hareket milyonlarca Türk gencinin alnının secdeye gitmesine sebep olacak bir harekettir” diye konuştu.

BAŞKA GAYEMİZ YOK

MHP Sakarya İl Teşkilatında genel kurul sonrasında bir takım sıkıntıların gündeme geldiğini söyleyen İl Başkanı Levent Bülbül, “Sadece Sakarya değil, bazı il teşkilatlarımızda da sıkıntılar yaşandı. Genel Merkezimizin tasarrufuyla bazı işlemler yapıldı. Bu mesele, MHP’ye sekte vuracak ya da MHP’lileri ideallerinden vazgeçirecek, seçimlerdeki mücadelesinde MHP’yi yavaşlatacak veya önünde engel teşkil edecek bir konu değildir. Bu konuda kimseyle herhangi bir tartışma içine girmeyeceğiz. Ancak bilinmelidir ki, MHP’nin dününde ve bugününde emeği olanlar, hak ettiği saygıyı görecektir. Biz buralara birilerinden rövanş almak için gelmedik. Bu hareketi hep birlikte topyekûn iktidara taşımaya geldik. Bizim bundan başka bir gayemiz yok” dedi.

SAKARYA BUNU HAK ETMİYOR

Sakarya’da 10 yıldır AK Parti’ye milletvekili bazında büyük destek verildiğine dikkat çeken Bülbül, “Bir şehir düşünün ki 10 yıldan bu yana bir siyasi partiye, genel seçimlerde milletvekili sayısı bazında değerlendirildiğinde, yüzde 80, yüzde 100 oranında destek verilmektedir. Ancak o şehir yaşanabilir iller arasında 50 küsur sıralarda, eğitim sıralamasında 50 küsur sıralarda. Türkiye’nin 12 büyük şehrinden birtanesi olan Sakarya’nın hak ettiği bu mudur? Bugün Sakarya’nın durumu hak ettiği değerde mi? Ancak biz MHP olarak hem Sakarya’nın. hem Türkiye’nin ihtiyaçlarını bir an olsun yıkılmadan karşılamayı taahhüt ediyoruz. Bu memlekette MHP var” şeklinde konuştu.

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül açıklamalarının sonunda ise, “Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Allah bu çıktığımız yolda bize birlik ve beraberlik versin. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi./ Remzi ŞİMŞEK