Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olarak gösterildiği kongrede AK Parti Milletvekilleri, Sakarya delegeleri oylarını kullanarak, kongreye yüksek bir katılım gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kullandığı oyun ardından yaptığı değerlendirmede yola çok daha güçlü bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

"Çalışmalarımız Sakarya için"

Başkan Toçoğlu, “Bugün Ankara’da Sakarya Milletvekillerimiz ve delegelerimiz ile partimizin 6. Olağan Büyük Kongresi’ne katıldık, oyumuzu kullandık. Değerli Milletvekilimiz ve SKM Başkanımız Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK’sına seçildi. Hayırlı olmasını diliyorum. Bir önceki dönemde de Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu, MKYK’da hayırlı hizmetler gerçekleştirdi. Şehrimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de hep birlikte Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"Daha da güçlü yola devam"

Başkan Zeki Toçoğlu, “Biz; birlikte daha güçlü olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte milletimize hizmet ediyor, şehrimizin geleceğinde en güzeli, en iyisi için çalışıyoruz. Kongrenin ardından yeni sistemle birlikte Cumhurbaşkanımızla yola daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Ülkemiz, şehirlerimiz için daha iyiyi isteyeceğiz. Güçlü Türkiye’yi, gelişen, büyüyen bir Sakarya’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikteliğimizle şehrimize kazandıracağız. Bu vesileyle bir kez daha kongremizin şehrimize, ülkemize, gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.