Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen program sonrasında Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

“Yolumuza devam edeceğiz”

Başkan Toçoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız programda 2019’da gireceğimiz seçimlerden başarıyla çıkacağımızı ifade ettiler. Yolumuza devam edeceğimizi söylediler. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek, ülkemize, milletimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yorulmayacağız”

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “Cumhurbaşkanımız 2019 seçimlerine kadar olan süreyi çok iyi değerlendirmemiz gerektiğini belirttiler. AK kadrolara güvendiklerini de dile getirdiler. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yorulmayacağız. Bağlarımızı güçlendireceğiz. Heyecanımızı kaybetmeyeceğiz. Tempomuzu düşürmeyeceğiz. Daha fazla çalışıp daha fazla üreteceğiz. Cumhurbaşkanımızın güvenlerini boşa çıkarmayacağız. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz ile başarıya ulaşacağız. Bundan şüphemiz yok.”