AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ile birlikte kanaat önderleri Basri Esmer ziyaretiyle başladığı programa Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu ziyaretleriyle devam etti.

Engelsiz kafeyi ziyaret ettiler
YÖÇEY-Der ziyaretlerinin ardından Engelsiz Kafe’de programlarına devam eden ekip Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen Engelsiz Kafe şunları söyledi: "Büyükşehir Belediyemiz böyle güzel bir merkezi hayata geçirerek çok güzel bir örnek oldu. Burası engelli kardeşlerimiz için bir eğitim yeri olarak değerlendirilmeli. Kardeşlerimiz kendi işlerinin sahibi de olabilmelidir. Böyle bir mekânı görmüş olmak benim için sevindirici bir tablodur. Bu çocuklarımızın en büyük sorunu bireysel iletişim. Bu kafeylede sorun aşılmış durumda. Emeği geçen Beyaz Ay Derneği ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizle ilgili bize ne düşüyorsa biz Sakarya Milletvekilleri olarak destek vermeye hazırız. Uygulanabilir projelerle bize geldiğinizde her konuda yardımcı olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin faydalarınada değinen İsen, güçlü bir hükümet sisteminin hızlı kararlar alıp bürokratik engelleri ortadan kaldırdığı için engelli kardeşlerimizin sorunlarına da daha hızlı çözüm bulunabileceğini söyledi. 'Evet' demenin gelecek için ne kadar önemli olduğuna değinen İsen, "16 Nisan'da halkımız kararını verecek 'Evet' diyerek yeni Türkiye’nin önünü açacaktır” dedi.