Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti ilçe Başkanları, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları yer aldı. Heyet toplantının ardından kongrenin yapılacağı Sakarya Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

'En iyi şekilde ağırlayacağız'

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç; “11 Mart Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. İnşallah 11 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

'Büyük bir coşku ve heyecanla'

Başkan Zeki Toçoğlu ise; “AK Parti İl Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresi öncesinde İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla buluştuk. Kongrenin yapılacağı Sakarya Spor Salonu’nda incelemelerde bulunduk. İnşallah 11 Mart Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla huzur buluyorum dediği şehrimizde ağırlayacağız. Sakarya; 16 ilçesi, kadınları, gençleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor” diye konuştu.