Toplantıya CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır’ın yanı sıra il yöneticileri, Karasu İlçe Başkanı Nurhan Aydın, ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanlarından Muzaffer Tatlı olmak üzere partililer katıldı.

İlçe Başkanı Nurhan Aydın, “Karasu Sakarya’nın yükselen yıldızı bir ilçe. Fakat yıllardır ihmal ediliyor. Sorunları dile getiriyoruz maalesef önlemler alınmıyor. En son bayramda yaşadık, bizler çözüm üretmek istiyoruz, yönetimimizle bunun için çalışıyoruz. Karasu ilçesi için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Karasu’nun makûs talihinin değişmesi için önümüzdeki yerel seçimlerde üzerimize düşün görevlerin ne olduğu bilinci ile çalışıyor ve yurttaşlarımızla görüşüyoruz. Ben değil biz diyerek üzerimizde ki kara bulutları dağıtacağız. Karasu hepimizin, çözüm biziz, hepimiz bir olursak yepyeni bir Karasu inşa edebiliriz” dedi.

İlçe yöneticilerinin ve eski ilçe başkanlarının konuşmasından sonra, tüm üyelerle bir araya gelip, görüşlerinin alınması yönünde karar alındı. 28 Ekim’de yeniden bir araya gelmek üzere toplantı planlanırken, yöneticiler, eski İlçe Başkanı Muzaffer Tatlı ve İlçe Başkanı Nurhan Aydın’a yetki verdi.

İl Başkanı Erdoğan Isır ise toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Karasu Sakarya’mızın en önemli ilçelerinden biri. Turizm ve doğa harikası ilçemizin layık olduğu yere gelmesi için, ilçede yapılan tüm girişimleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Sadece Karasu değil tüm İlçe Örgütlerimize güveniyoruz, aldıkları kararların yanındayız. Bizler örgütlerimizi temsil ediyoruz, esas olan örgütlerimizdir. Örgütlerimizin aldıkları kararları sonuna kadar savunuruz. Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütümüzün başarılı olacağına inanıyorum. Çalışkan bir İlçe Başkanımız ve deneyimli bir kadromuz var. Yakın zamanda tüm üyelerimizle bir araya gelecek olmak çok güzel. Eski İlçe Başkanımız Muzaffer Tatlı ve İlçe Başkanımız Nurhan Aydın’ın güzel bir program yapacaklarına inanıyorum. Hep beraber başarmanın mutluluğunu Karasu bize yaşatacak” dedi