Basın toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı ilçesine adeta milletvekili çıkarması yaptı. Gövde gösterisine dönüşen ziyaret programı ile Adapazarı ilçesini ne kadar önemsediğini gösteren CHP, İsmail Kılıç’a büyük destek verdi. Düzenlenen programa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yunus Emre, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Grup Başkanvekili ve Milletvekili Engin Özkoç, milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Tahsin Tarhan, Deniz Yavuz Yılmaz, Abdurruhman Tutdere, Emine Gülizar Emecan, Gamze Taşçıer ve Ali Haydar Hakverdi, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtulmuş, Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı, CHP İl ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üye Adayları ve çok sayıda partili katıldı. Günün ilk programında Elegante Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.


Kılıç’a destek

Basın toplantısında konuşan CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, “Bugün burada Adapazarı belediye başkan adayımız İsmail Kılıç’a destek vermek için bir araya geldik. Adapazarı’nın hali ortada bu sorunları çözeceğiz. Başkanımız projeleri ile birlikte en iyi hizmeti sizlere sağlayacak” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoş ise Tank Palet özelleştirmesini sert şekilde eleştirdi. Özkoç, “Adapazarı’nda yerel yönetimin hali ortada. Biz bu yerel yönetimleri alarak insanlarımıza hak ettiğini vereceğiz” diye konuştu. Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre ise, tarım politikalarını eleştirerek, seçmenden bunların düzeltilmesi için şans isteyeceklerini kaydetti.

Esnaf ziyareti

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç da, “Bugün buradan olan Genel Başkan Yardımcımıza, Grup başkanvekilimize, Milletvekillerimize, İl ve İlçe başkanlarımıza ve değerli basın mensuplarına katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Adapazarı’nda yapılacak işler çok ve hepsine yetecek gücümüz ve projelerimiz var. Tek tek projelerimizi halkımıza yani sizlere anlatıyoruz. Anlatmaya, çözüm üretmeye hep birlikte devam edeceğiz. Biz hep birlikte güçlüyüz ve Adapazarı yeniden eski gücüne kavuşacak” dedi.  CHP’liler daha sonra hep birlikte Çark Caddesi Ayakkabıcılar Çarşısı ve Uzunçarşı’da esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.