Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır, yerel yönetim seçimlerinde başarılı olacaklarını belirterek, tüm ilçelerde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İl Başkanı Isır, “Üyelerimizin beraber komisyonlar kuruyoruz. Partimizde bugüne kadar görev yapmış birçok değerli yoldaşımız var. Her üyemiz bizler için çok değerli, uzmanlık alanları farklı. Şehrimizde ki her konuyu inceleyecek ve çok daha iyi üretecek üyelerimiz var. Bu hafta komisyonlarda görev alacak değerli üyelerimizle buluştuk, onların görev alma isteği bizleri çok daha umutlandırıyor” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası, toplantıya katılan üyeler hangi alanlarda çalışmak istediklerini belirttiler. Çok kısa bir süre içinde hepimiz alandayız diyen üyeler, 2019’da yerel yönetimlerde başarılı olmak için aralıksız çalışacaklarını ifade ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır, eğitim ve komisyon toplantılarımız devam edeceğini söyleyerek, “Bir taraftan da alanlarda çalışıyoruz, gördüğümüz ve bizlere iletilen eksiklerimizi de toplantılarımızla gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.