16 ilçede ilk etabı biten çalışmaların, ikinci etabı da tamamlanmak üzere. Adapazarı merkez ilçede dün yapılan eğitim çalışmasına, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da katıldı.

Orhan Gazi Kültür Merkezi’ndeki eğitimde, CHP İl Başkan Yardımcısı Uğur Açiçbe, sandık görevlileri ve gözlemcilerine, kimlik tespitinden nasıl oy kullanılacağına, geçerli geçersiz oy tespitine kadar detaylı bilgi aktardı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Serdar Özder de itiraz ve şikayet süreçleriyle ilgili hukuki bilgiler verdi.


Burada bir konuşma yapan Engin Özkoç, sözlerine “Bizim, çocuklarımızın, ülkemizin geleceği için sizlere büyük sorumluluk düşüyor” diyerek başladı ve şöyle devam etti; “Gittiğimiz yerlerde halk kolumuzdan tutup, ‘bizi kurtarın’ diyor. ‘Oyumuz size, oyumuza sahip çıkın’ diyor. Burada büyük görev sizin üzerinizde. Sandık başlarında her şeyin bilincinde olmamız lazım. Hileleri ve aksaklıkları engellemek için tüm parti teyakkuza geçtik. Parti Genel Merkezinde de özel bilişim ekibi kuruldu. Sonuçları an be an takip edilecek. Yaşanacak aksaklıklara karşı da derhal hukuki süreç başlatılacak. Biz kimse yatağa aç girmesin istiyoruz, yolsuzluk, usulsüzlük olmasın istiyoruz, birlikte üretip birlikte zenginleşelim, refah hepimizin olsun istiyoruz. Bu umudu birlikte gerçekleştireceğiz. 8 Haziran hepimiz için aydınlık bir gün olacak.”