Hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Eğitimcileri tarafından tüm İlçe Başkanlarına İktidar yürüyüşünde eğitim verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır’ın da katıldığı programa tüm İlçe Başkanları ve İl İcra Kurulu yöneticileri hazır bulundu.

Parti Meclisi Üyesi Gülüzar Emecan, İstanbul bölge eğitim Koordinatörü Derya Şentürk, Parti Okulu Eğiticisi Çağlar Akay tarafından yöneticilere farklı konular hakkında altı saatlik bir eğitim verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır, “Yaptığımız çalışmaların yanında, eğitime de yönetim olarak çok önem veriyoruz. Bugün misafirimiz olan Parti Meclisi Üyemiz Gülizar Emecan ve koordinatörlerimiz Derya Şentürk, Çağlar Akay’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Eğitmenlerimizin bizlere verdiği katkılar hepimizin için çok önemli. Sakarya’mıza gelen parti okulumuzun eğiticilerin, konularında uzman kişiler olması, bilgilendirmeleri ve farklı konularda yapılan görüş alışverişin yararlarını çalışmalarımızda kullanacağız” dedi.