Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Heyet adına konuşan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç; “24-26.dönemden 19 vekilimiz ile Sakarya'da, 3 gün 16 ilçemizi gezeceğiz. Hayır’daki hayrı, umudu, inancı insanımıza anlatacağız. SATSO’yu da ziyaret etmekten çok mutluyum. Geçmiş dönem bu güzide kurumda Meclis Başkanlığı görevinde bulundum. SATSO her zaman önemli bir kurum’’ dedi.
CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören ise “Türkiye büyüdü.  Mustafa Kemal Atatürk ‘ten Recep Tayyip Erdoğan’ a kadar her yönetici bir taş koydu bugüne geldik. Emeği geçenlere şükran borçluyuz. Ancak son dönemde bu büyümenin karşılığı çok oturmadı, yatırıma dönüşmedi. Beton olarak bina olarak değerlendirildi. Türkiye güvende yükselmeli. Bu konuda da çalışma yapılmalı.  Sanayici, ülkenin lokomotifi olmalı. Düşünen, hedefi olan, talep eden sanayici, TBMM’de milletvekili olarak daha büyük oranda yerini almalı” diye konuştu.
SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ise, “Günümüzde Türkiye’nin bilimsel, kurumsal, demokratik, ekonomik her alanda ilerlemesi büyümesi için çalışmalıyız. Ziyaretiniz bu nedenle önemli. Türkiye’de halkın iradesine saygı gösterilmeli. İnşallah öyle olur’’ dedi.