Ziyaretleri kapsamında Zirai Aletler Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Seçim Koordinasyon Merkezi önderliğinde sürdürülen çalışmalarına Akyazı’da devam eden Recep Hacıeyüpoğlu, Pazar Yeri ziyareti ve ev toplantılarına da katıldı.

“Tek başına iktidar için çalışıyoruz”

7 Haziran sonrası süreci değerlendiren Hacıeyüpoğlu şunları söyledi; “7 Haziran’da milletimiz bize bir mesaj verdi. ‘Seninleyiz, ancak taleplerimiz de var. Bunları görmeni istiyoruz’ dediler. Bu yönde ciddi adımlar attık. Yalnızca seçim beyannamemiz dahi bu mesajın alındığını göstermekte. Partimizin siyasetin öznesi olarak milletimizi gördüğünü sahadaki tüm vatandaşlarımız da görüyor. İnşallah bu reformist gelenek 1 Kasım’da AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyacak.”

“Hatırlatmaya lüzum var mı?”

CHP’nin AK Parti seçim beyannamesine yönelik eleştirilerine de değinen Recep Hacıeyüpoğlu, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Ben bürokrasiden geliyorum. Hesap kitap işlerini çok iyi bilirim. Vaatleri bana bırakın’ diyordu geçenlerde. Genel Başkanın iddia ettiği gibi matematiği iyi mi bilemeyiz ancak tarih dersinin kötü olduğu çok açık. Genel Müdürlüğü döneminde SSK’yı ne hale getirdiğini hatırlatmaya lüzum var mı? Hayal siyasetinin yolcuları AK Parti’yi seçim ekonomisi yapmakla suçluyor. Asıl gülünç olan budur” ifadelerini kullandı.