İlçe Başkanları toplantısını ilçelerde yapmayı planlayan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı ilk toplantıyı Karasu ilçesinde gerçekleştirmişti. İkinci toplantı kaynarca ilçesinde yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kaynarca İlçe Başkanı Ersan Ceylan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya tüm ilçe başkanları katıldı.

İlçe Başkanı Ersan Ceylan’ın, yönetici arkadaşlarını tanıtarak başlayan toplantıda, Kaynarca İlçesinin sorunlarını dile getirerek,  parti olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynarca İlçesinin son dönemlerde yatırım alamadığını, Büyükşehir tarafından açıklanan projelerde de Kaynarca İlçesi için planlanan bir yatırım olmadığını söyleyen Ceylan, Kaynarca’yı unutulan ilçe konumundan çıkaracaklarını Yerel Yönetimlerde başarılı olmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Sakarya ilinde ki son gelişmeleri değerlendiren İlçe Başkanları, yapılan çalışmalar hakkında İl Başkanı Erdoğan Isır’ı bilgilendirdiler.

İlçelerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı sonunda İl Başkanı Erdoğan Isır ve İlçe Başkanları Kaynarca esnafını gezdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır, “İlçe Başkanlarımızla yaptığımız toplantılar bizler için çok önemli. Başkanlarımız İlçelerimizde çalışmalarını yerel yönetimlerde başarılı olmak doğrultusunda sürdürüyorlar. 2019’da yapılacak yerel yönetimler seçiminde tüm ilçelerimiz de başarıyı yakalayacağız. Kaybettiğimiz boşa geçen süreler için daha çok çalışarak modern bir kent ve ilçeler yolunda ilerlemek istiyoruz. Yurttaşlarımıza 15-20 yıl sonra yepyeni bir Sakarya vaat ediyorlar. 15 yılda yaptıklarınız yapacaklarınızın göstergesidir diyoruz biz de. Sosyal Belediyecilik anlayışını İlimizde yaşatmak istiyoruz. Biz neden bir Eskişehir, bir İzmir olamıyoruz. Çok daha fazla imkânlarımız var” dedi.

İlçe Başkanlarımızla Kaynarca esnafımızla buluştuk sorunlarını dinledik. Daha sık Kaynarca İlçemize geleceğiz diyerek Cumhuriyet Halk Partili Başkanlar Kaynarca’dan ayrıldı.