Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetimi, Geyve’den Arifiye’ye bağlanan Kışlaçay köyünde halkla bir araya geldi. CHP’li heyet, Kışlaçay’ın ardından Hacıköy ve Kemaliye köylerini ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Arifiye İlçe Başkanı Kemal Örge, il ve ilçe kadın kolları ve çok sayıda partili Geyve’den Arifiye’ye bağlanan Kışlaçay köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Kemal Örge ve partililer kahvehaneleri ziyaret ederken kadın kolları ise evleri ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Kışlaçay’da vatandaşlarla buluşan heyetin sonraki durağı Kemaliye ve Hacıköy oldu. Burada bulunan halkla sohbet eden CHP’liler, çiftçinin genel ve bölgedeki sorunlarını ilk ağızdan dinledi.

ÇİFTÇİ ZOR DURUMDA

Geyve’den Arifiye’ye katılmasıyla birlikte Kışlaçay’a ziyaretlerin artacağını belirten İlçe Başkanı Kemal Örge, Arifiye İlçe Örgütü olarak Arifiye’de ulaşılmadık kimse kalmayacağını, sorunların yerinde tespit edilerek çözümlerin oluşturulacağını söyledi. Artan zamlarla birlikte çiftçinin ektiğinin karşılığını alamadığına değinen Örge, Arifiye İlçe Örgütü olarak ziyaret edilen yerlerde sıkıntıların dinlendiğini, bir bütün olarak çözüm paketlerini Arifiyelilere sunacaklarını dile getirdi.

CHP’nin Kışlaçay, Kemaliye ve Hacıköy ziyaretlerinde CHP Arifiye İlçe Örgütü’ne yeni üye kayıtları da gerçekleşti.