Regaip Kandili münasebetiyle Çökekler camiindeki mevlit programına katılan CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri, ardından Muhtar Gökhan Çalışır ile birlikte köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, vatandaşların yerel yönetimlerle ilgili beklentilerini ve bölgenin sorunlarını dinleyerek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Kamyon ve Tırların E-5 bağlantısı için Dernekkırı yolunu kullandıklarını belirten vatandaşlar, bu durumun herkesi çok tedirgin ettiğini, konuyu dile getirdikleri halde bir önlem alınmadığından dolayı şikayetçi olduklarını söylediler.

Vatandaşlar, bölgenin yatırım ve hizmetten yeterince faydalanamadığını da belirtirken, İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, bölgenin girişinde yer alan ve Sakarya’nın tarihinde önemli bir yeri ve de belediyenin simgesi olan Sakarya Köprüsünün devamındaki Dernekkırı’nın şehrin karşı yakası olarak kenarda bırakıldığını, bunun üzüntü verici olduğunu belirtti. Önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelineceğini belirten Kurtuluş, “Bu kenti birlikte yaşanılır hale getireceğiz” dedi.

İl başkanı Erdoğan Isır ve il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Çökekler ziyareti vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı.