Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada teşkilat mensupları ile Adapazarı’nın sorunlarını değerlendirdi. Bakan Yardımcısı Çelik, ziyareti esnasında toplantı halinde bulunan Gençlik Kollarınında toplantısına katıldı. Gençlere öğüt veren Çelik; ”Arkadaşlar siyaset sanattır, meslek değil. Bunun için sizler ilk önce okulunuzu bitireceksiniz, bir mesleğiniz olacak. Siyasette uzun vadeli yer alabilmeniz için donanımlı olmanız gereklidir. Bunun için kendinizi her alanda geliştirmelisiniz. Aranan kişi olmalısınız. Bunlar olduktan sonra uzun vadeli siyasetin içinde yer alıp başarılı olabilirsiniz. Geçmişte siyasette yer almış arkadaşlarınızı her zaman arayın, gönül alın. Arayın ki, aranın. Unutmayın ki unutulmayın” dedi.
Sözlerine devam eden Çelik; ”Siyasetin tek limanı ahlaktır. Burada ki bireyler topluma örnek olmalıdır. Buralar size bir şeyler katmalıdır. Anneniz, babanız, arkadaşlarınız sizde ki bu değişimi fark etmelidir. Eğer ki bu değişimi yakaladıysanız gerçekten teşkilat sizlere bir şey katmış demektir. Başka Partili kişilerle konuşurken de asla üslubunuzu bozmayın. Şöyle olabilir vs. sözlerle ortak yolu bulmayı deneyin. Unutmayın en büyük silahımız aklımız ve dilimizdir. Bunu en iyi şekilde kullanmalıyız. Bana değer verip dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlçe Başkanı Mustafa Ak teşkilata ziyarette bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e teşekkür ederek şunları söyledi; ”Sn. Bakanımız tekrar Bakan Yardımcısı olduktan sonra ilk ziyaretini Teşkilatımıza gerçekleştirerek bizleri onurlandırmıştır. Kendisi kurucu İl başkanımız olup 3 dönem Sakaryamız da milletvekilliği yaparak Sakarya’ya hizmet etmiştir. Sn. Bakanımız siyasette örnek alınacak kişilerin başında gelmektedir. 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olmamasına rağmen bizlerle seçim çalışmasına katılmıştır. Aynı şekilde 1 Kasım seçimlerinde aday olabilme sansı var iken aday olmamış, kendisi Milletvekili adayı gibi seçim çalışmalarında yer almıştır. Daha sonra kendisi Bakan Yardımcısı olarak ülkemize ve Sakaryamıza hizmetlerine devam etmiştir. Bu vesile ile kendisine teşekkür ediyorum” dedi.