Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı’nın 60. Danışma Meclisine katılarak devam eden ve hayata geçirilmek istenen çalışmalar hakkına konuştu. İlçe Teşkilat binası toplantı salonunda gerçekleşen Danışma Meclisi, İlçe Başkanı Beşir Doğrusever’in konuşmaları ile başlarken mahalle başkanları adına bir temsilcinin, meclis üyeleri adına Recep Eroğlu’nun konuşmaları ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının konuşmaları ile devam etti.

“Çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Toplantıda partililere hitap eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ağırlıklı olarak çalışmaların seçimden önce kendilerine iletilen sorunların çözümünde yoğunlaştığını ifade etti. Başkan Kılıç, “Gerek seçim öncesi ve sonrasında bize iletilen sorunlar, gerek bizim verdiğimiz sözler üzerine sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an için rutin olarak en sorunlu olan sokaklardan başlayarak kilitli parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun haricinde kırsal mahallerimizde de tarla yollarında hummalı bir çalışma var” dedi.

ÇALIŞMALAR

Kılıç, “Belediye binamızda bulunan fakat aktif olmayan Erenler Aile Koruma Merkezi’ni (ERAKOM) sosyoloğumuz ile aktif hale getirerek halkımızın hizmetine kazandırdık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz de bir çalışma başlattı, bebekleri doğan ailelerimizi ziyaret ederek hem tebrik ediyoruz, hem de kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Biz seçim öncesinde bir ifade kullanmıştık, gönül belediyeciliği bizim partimizin seçim sloganı değil misyonudur diye. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Başaracağız”

Başkan Kılıç, “Seçim öncesinde verdiğimiz her sözü kısa sürede yerine getireceğiz. Ekip olarak projelerin alt yapı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hepimizin ortak bir amacı var, Erenler’i daha yaşanılabilir, gözde bir ilçe haline getirmek. Allah’ın izniyle biz bunu başaracağız, omuzlarımızda yük var, bizi destekleyen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Kimsenin şüphesi olmasın”

Kılıç, “Büyükşehir Belediyesi ile de ortak çalışmalarımız sürüyor, sık sık bürokratlarımızla bir araya gelerek hayata geçirmek istediğimiz çalışmaların alt yapısını hazırlıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden hep birlikte ilçemizde en güzel çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Kapımız açık”

Kılıç, “Ben buradan ilçe sakinlerimize de gönülden teşekkür ettiğimi de belirmek istiyorum. Sağ olsun bizleri belediyede ya da gittiğimiz mahallelerimizde, programlarda yalnız bırakmıyorlar. Bizim her zaman ifade ettiğimiz gibi gelene kapımız gelmeyene gönlümüz açık. Kimisi evinden kalkıp geliyor, kimisi işini bırakıyor halimizi hatırımızı sormaya geliyor, kimi vatandaşımızın bir sorunu oluyor onu iletmeye geliyor. Gerçekten her birine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Birebir ilgi

Kılıç, “Müdürlerimiz ile yaptığımız her toplantıda net bir şekilde ifade ediyorum; belediye binamıza gelen her vatandaşımız ile personellerimiz birebir ilgilenecek, konu bizimle ilgili değilse bile gerekli yerlere yönlendirilerek yardım edilecek” dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmalarının ardından danışma meclisi vatandaşlar tarafından partililere iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilmesi ile son buldu.