Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ile çok sayıda muhtar katıldı. Programın açılış konuşmasını

“Ankara’ya güçlü bir ses vereceğiz”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Adem Fidan, “Genel seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah Söğütlü’den AK Parti’ye güçlü bir destek çıkacak” diye konuştu.  Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “AK Parti, sadece Türkiye’nin değil tüm mazlumların sesidir. İnşallah 7 Haziran’da ilçemiz partimize çok güçlü bir destek verecek” ifadelerini kullandı.

 

“Temiz ve bol içme suyu”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Artık Büyükşehir Yasası ile hizmetlerimizi tüm ilçelerimize ulaştırıyoruz. Şehir genelinde yaklaşık 200 milyonluk altyapı yatırımı yapıyoruz. Tüm ilçelerimize temiz ve bol su ulaştırıyoruz. Biz hizmetlerimizi seçim odaklı yapmıyoruz. Şehrimiz ve ilçelerimizin geleceğini inşa ediyoruz. Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“İstikrar sürsün istiyoruz”

Programın son konuşmasını yapan AK Parti Milletvekilli Adayı Mustafa İsen ise, “Şehrimizin kuzey ilçeleri büyük bir değişim ve gelişim gösteriyor. Bu gelişim ve değişimin imarı AK Parti hükümetidir. İlçemizde OSB kuruldu. Alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yapıldı, yeni projeler hazırlanıyor. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçelerimizin kalkınması için desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.