AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Söğütlü 30. Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. AK Parti Söğütlü İlçe Başkanlığının düzenlediği danışma meclisine Başkan Kılıç ve yönetiminin yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer katıldı.


“Kılıçdaroğlu doğru söylemiyor”
Danışma meclisinde yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun propaganda malzemesi yaptığı konulara değinen İl Başkanı Fevzi Kılıç, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu milletimize doğruyu söylemiyor. Yok tek adam olacak, yok muhtarlıkları kapatacaklar, yok 100 tane yardımcı atayacak, 200 tane bakanlık kuracak, HSYK’ya kendi üyelerini seçecek, kendi anayasa mahkemesi üyelerini seçecek. Bunların tek sermayesi utanmazlıktır. Milletimiz rahat olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar millete verdiği hangi sözü tutmadı?” dedi.



“Dünya mazlumlarının seçimi”
AK Parti Teşkilatlarının 16 Nisan sabahına kadar kapı kapı dolaşması gerektiğini hatırlatan Başkan Kılıç, “17 Nisan sabahı Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde yükseldiği değeri milletimizin evet oyları ile daha da yükseklere çıkaracağız. Bu referandum sadece Türkiye’nin değil, dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların seçimi olacaktır. Nerede bir mazlum varsa, nerde bir mağdur varsa Türkiye'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın gözüne bakıyor. Yapılacak olan halk oylamasında evet oylarına mührü vurarak ne kadar güçlü bir ses verirsek Cumhurbaşkanımız da o güç sayesinde daha gür bir ses ile ‘Dünya 5ten Büyüktür’ diyebilecektir” ifadelerini kullandı.