Sakaryalı ünlü teknik direktör Bülent Uygun'un dayısı İnşaat Mühendisi Reşat Küçük, Kocaali Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı. Başvuru formunu AK Parti Kocaali İlçe Başkanlığına teslim eden Reşat Küçük yaptığı açıklamada, “Tarihinde ilk defa doğrudan halkın iradesi ile seçilen Başkumandanımız Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin tarihimize yeni bir anlam ve önem kazandırdığı ülkemize mevcut Ak parti genel başkanı olması münasebetiyle görevimizin daha ağır olduğunu biliyor ve bu sorumlulukla göreve Allah CC izniyle talip olduğumuzu bildirmek istiyoruz.

Alçakgönüllü, sorumluluk sahibi, merhametli, hoşgörüye dayanan, kucaklayıcı, adil bir yönetim anlayışı ile şeffaf ülke gerçekleriyle tutarlı halkımızın isteklerini yerine getiren milletimizin hizmetkârı olmak için var gücümüzle çalışmak İçin göreve talip olduk.

Felsefemiz, görevin verdiği ağır sorumluluk bilinci ile ‘Gidilmedik sokak, hizmet edilmedik mahalle  kalbine  dokunmadığımız çocuk ve genç bırakmayacak’  şekilde 7 gün 24 saat çalışmak olacaktır.

Başta geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin dilinden, esnafımız, çiftçimizin köylümüzün, işçimizin, işsizimizin, memurumuzun, sanayicimizin, esnafımızın derdinden, en değerli varlıklarımız olan kadınlarımızın gelişimlerinden ve isteklerini yerine getirmekten, tüm ilçemizde Vatan Millet Bayrak İslam aşkıyla yanan gönül dostlarımızın beklentilerini karşılayan ve tüm bunlara çözüm üreten bir hizmetkarları olmak başlıca hedefimizdir.

Tüm adaylarımıza saygı ve sevgi çerçevesinde bu seçim rekabetimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.