Kemalpaşa’da bir ev toplantısında Bahçelievler’de ise kahvehane toplantısında vatandaşlarla buluşan Kazan “Halkımız artık değişim istiyor ve bu değişim Serdivan’da bizimle olacak” mesajı verdi.

“Vicdanın partisi olmaz”

“Vicdanın, adaletin partisi olmaz” diyen Zafer Kazan, “Adil olacağız dostlarım. A partisi, B partisi demeyeceğiz, kimseyi ayırmayacağız. Hakkaniyetli bir yönetim sergileyeceğiz. Adaletin, vicdanın partisi olur mu hiç? Bu bir parti meselesi değil. İnsanca yaşamak, hak hukuk gözetmek, düşenin elinden tutmak, yaralara derman olmak meselesi bu. Anlatın dostlarım, bunları herkese anlatın. Bu benim seçimim değil sizin seçiminiz. Çünkü siz kazanacaksınız, Serdivan kazanacak” dedi.

“Bir kez şans verin ve görün”

Serdivan’ın çok verimli tarım toprakları olduğunu anlatan Kazan, “Çiftçimizi destekleyeceğiz. Fide vereceğiz, yerli tohum üreteceğiz. Dışarıdan tohum ithal eden bir ülkeyiz ama biz özümüze döneceğiz, kendi tohumlarımızı üreteceğiz” şeklinde konuştu. Serdivan’da daha pek çok alanda neler yapacaklarını anlatmaya devam eden Kazan, “Çocuklarımıza kreş, öğrencilerimize yurtlar yapacağız. Meslek edindirme kurslarından, yaşlı ve engelli bireylerimiz için hem evde bakım imkânı sunacağız hem onların sosyal hayat içinde var olmalarını sağlayacağız. Tiyatro kuracağız, açık hava sinemaları yapacağız, Kırantepe’de de şenlikler düzenleyeceğiz. Daha birçok yapacağımız iş var Serdivanımız’da ama öyle kötü bir mirasın üzerine kendimi anlatmaya çalışıyorum ki ben. Her seçim öncesi vaatlerde bulunan ve o makama gelince tüm söylediklerini unutan siyasetçiler yüzünden halkımızın güveni kalmamış. ‘Bana gerçekten yapacak mısınız?’ diye soruyorlar ve ‘evet tabiki yapacağım’ demeye utanıyorum. O yüzden sadece şunu söylüyorum; bir kez şans verin ve görün. Tüm söylediklerimi hayata geçirmek için bana o desteği bir kez verin” sözleri ile destek istedi.