Güllük Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bizim işimiz hizmet üretmektir. Şemsiyeli Parkı çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Modern arıtma tesislerini Dünya Su Günü’nde açacağız. Köylerimizdeki su sorunu inşallah ortadan kalkacak. Eski Terminal alanına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Binası ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi kuracağız” dedi.

Erdal Erdem’den teşekkür

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile Güllük Mahallesi’ne giderek mahalle sakinleriyle buluştu. Güllük Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem açılış konuşmasında, “Mahallemizde sorunumuz yok desek yeridir. Terminal arazisinin iyi bir şekilde değerlendirilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu çok uğraştı. Yaptığımız istişareler sonucunda bu alana Sosyal Gelişim Merkezi kurulması kararı çıktı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de alanı gördü. İnşallah en kısa sürede bu alan değerlendirilecektir. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hep birlikte 2023 hedeflerine

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “AK Parti olarak sizlerle 11 yıldır beraberiz. Ülke genelinde ve ilimizde yenilikler devam ediyor. Türkiye gündemi belirlenen ülke konumundan gündemi belirleyen ülke konumuna geldi. Sizlerden aldığımız güçle ülke içine ve dünyada barışı sağlayacağız. 2002 yılında ülkemizin ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz. Ekonomik yeniliklerin yanı sıra ulaşım ve eğitim alanında da reformlar yapılıyor. Her zaman sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduk. Sizden aldığımız bu güçle belediyelerimiz yatırımlar yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi il geneline dengeli kalkınma üzerine yatırımlar gerçekleştiriyor. 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

Çok daha güzel bir Sakarya

Başkan Zeki Toçoğlu hizmet üretmenin önemine dikkat çekerek, “Yerel yöneticiler olarak ilk işimiz vatandaşlarımızın günlük hayatını rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlamak. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerin unutulmasına engel olacak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek” dedi.

Vatandaşa hayırlı hizmetler sunmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Mesaimizin tamamını çok daha güzel bir Sakarya’ya ulaşmak için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamaları için yeni alanlar inşa ediyoruz. Şemsiyeli Parkı çok yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Modern arıtma tesislerini Dünya Su Günü’nde açacağız. Bu tesislerden bütün şehir faydalanacak. Büyükşehir hudutlarında olmadığı halde Kaynarca’ya su götürdük. Köylerimizdeki su sorunu inşallah ortadan kalkacak. Eski Terminal alanına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Binası ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi kuracağız. Çalışmalarımız hızla sürüyor. En kısa sürede ihaleye çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu, konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinledi. Mahallede bulunan Nakış ve Kurs Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu’na kursiyerler çiçek takdim etti.